top of page

KONFERENS I ÅRE

matsalen på hotell åre fjällsätra.JPG
konferenslokal hotell åre fjällsätra
17958456466919670.jpg
Åre Fjällsätra utomhus_smaller.jpeg

Söker du en inspirerande och unik miljö för er nästa konferens i Jämtland och Åre?
Vi på hotell Åre Fjällsätra erbjuder unika och populära möteslokaler för event, kick-off och konferenser. På hotell Åre Fjällsätra konfererar ni i en lugn och naturnära miljö i fjällen med fantastisk utsikt över Södra Årefjällen. Vi dukar upp med hemlagad mat, go-fika, konferensmaterial och teknisk support


Hos oss kan ni välja på olika konferenspaket från dagkonferens, lunch till lunch-konferens tvådagars-konferens och kickoff

 

Vi har flera olika storlekar på konferensrum, med plats för 6 - 90 personer

Hela Åre Fjällsätra är en mötesplats

Tillsammans i konferenslokalen eller uppdelade i mindre grupper.
I solen på verandan eller i skuggan i vårt växthus, hittar ni den optimala konferenslokalen för just Er, hos oss på Hotell Åre Fjällsätra.

Här har ni även möjlighet att konferera helt ostört, då hela hotellet kan bokas och bli exklusivt bara för Er. Trådlöst internet (fiber) finns på hela hotellet samt i trädgården.
 

Många väljer även att nyttja naturen som konferenslokal, antingen genom walk-and-talk eller genom att förlägga mötet i något av våra "uterum" i trädgården.

Åre Fjällsätra byggdes på 1920-talet och har ända sedan dess varit en mötesplats både för företag och privatpersoner från hela världen.

konferens fest bröllop åre fjällsätra
entré hotell åre fjällsätra

Konferenssal Välliste
Biosittning: 75 personer
Skolsittning: 45 personer
Öar: 70 personer


Konferenssal Romohallen

Biosittning: 90 personer

Skolsittning: 50 personer
Öar: 55 personer


Konferenssum Lillskutan
Biosittning: 20 personer
Styrelsesittning: 12 personer


Konferenssum Lunndörren

Styrelsesittning: 10 personer
 

Chambre separé i barrummet
Styrelsesittning: 15 personer

 

Vill du boka en konferens, kan du enkelt kontakt oss via bokaknappen här nedanför!

Våra konferenslokaler

Vi har fyra konferenslokaler med projektor & duk, trådlöst internet (fiber 500 mbit), whiteboard, blädderblock, papper, pennor och tillgång till skrivare. Vi har även ett par mindre grupprum tillgängliga om en större grupp tillfälligt behöver dela upp sig i mindre lag. Möjligheten finns också att använda våra gemensamma utrymmen i foajén, verandor och växthus när vädret tillåter.

Alla våra konferenssalar är handikappanpassade samt har installerad hörselslinga.

 

konferensrum åre fjällsätra

Konferenssal Välliste

restaurang åre fjällsätra
bröllopsmiddag hotell åre fjällsätra.jpg
hotell åre fjällsätra konferens

Boende & hotellrum

Hotellrum: 41 rum. Antal bäddar: 98 st
Rummen är personligt inredda med utsikt mot bergen och vår trädgård. Alla våra rum går att använda som både dubbelrum och enkelrum om man vill det. Vi har även djurrum med egen ingång från framsidan av hotellet, men enkel access ut till trädgården och skogen.
Vi har flera terasser/uteplatser runt om huset, där ni kan njuta i härliga utemöbler. Inomhus har vi flera allmänna utrymmen med soffor och fåtöljer där ni kan umgås efter middagen och på kvällen.

Vid behov av fler bäddar, kan rejäla hotellextrasängar enkelt ställas in de flesta rum Vi samarbetar även med med andra aktörer i närområdet.

Hotell Åre Fjällsätra standard rum_boende.jpg
Restaurangen Åre Fjällsätra.jpg

Mat & Dryck under konferensen

Det finns många duktiga odlare & producenter i området och dessa vill

vi samarbeta med i största möjliga mån. Vi tar vara på råvaror från vår trädgård, från skogen, sjön och berget i den största mån det bara går. Så långt det är möjligt är våra råvaror ekologiska. Läs mer på vår restaurangsida

Konferenspaket i Åre

Vi har olika typer av konferenspaket. Allt från halvdagskonferens, heldagskonferens, lunch till lunch-konferens och upp till konferens i dagarna tre för upp till 90 personer. Självklart skräddarsyr vi paketet utifrån era behov.

 

Låt oss hjälpa er med er konferens i Åre!
 

fördrink bröllop åre fjällsätra.jpg

HYR HELA HUSET

Hyr hela huset och låt oss ta hand om er medan ni fokuserar helt och fullt i vår lugna och genuina miljö. Hotellet byggdes på 1920-talet och har sedan dess genomgått ett antal renoveringar, utbyggnader och påbyggnader genom åren. Hotellet har totalt 41 stycken hotellrum, som alla kan nyttjas som enkelrum eller dubbelrum. Vi har även ett fem stycken flerbäddsrum. Totalt finns 98 st bäddar. Alla våra rum har eget badrum.

EXKLUSIVITET

Hela hotellet och dess faciliteter helt för er själva

GEMENSKAP

Sammanhållningen förstärks och gemenskapen blir något alldeles speciellt

RÄTT FOKUS

Bara ni - inget annat

bottom of page