Trivsamma möten & konferenser

På hotell Åre Fjällsätra konfererar ni i en lugn och ljuv miljö med utsikt över hela Södra Årefjällen. Vi dukar upp med hemlagad mat, go-fika, konferensmaterial och teknisk support.


Hos oss kan ni välja på olika konferensrum, med plats för 6 - 100 personer.

Hur påverkar den nya Pandemilagen grupp-& konferensverksamhet på hotell ?

- läs mer nedan 

sj nattåg åre.jpg
2018.07.28 fjällsätra-6.jpg
181217-283-023-AA.jpg

Hela Åre Fjällsätra
är en mötesplats

Tillsammans i konferenslokalen eller uppdelade i smågrupper.
I solen på verandan eller i skuggan i vårt växhus. Hitta den optimala konferenslokalen här hos oss på Hotell Åre Fjällsätra!

Här har ni även möjlighet att konferera helt ostört, då hela hotellet kan bokas och användas enbart av er. Vi har traditionella konferenslokaler men som konferensgäst har ni då även tillgång till de allmänna utrymmena som finns. Trådlöst internet i form av fiber finns på hela hotellet samt i trädgården.
 

Många väljer att nyttja naturen som konferenslokal antingen genom walk-and-talk eller genom att förlägga mötet i något av våra "uterum" i trädgården.

Åre Fjällsätra byggdes på 1930-talet och har sedan dess varit en mötesplats både för företag och privatpersoner.

Fjallsatra rum 2018.05.23-5.jpg
konferens åre fjällsätra.jpg

Våra konferenslokaler

Vi har tre konferenssalar där det finns projektor, trådlöst internet i form av fiber (500 mbit), whiteboard, blädderblock, papper, pennor, frukt, något sött & vatten.

Alla våra konferenssalar är handikappanpassade samt har installerad hörselslinga.

På hotellet och i restaurangen finns möjligheten att använda våra gemensamma utrymmen samt veranda och växthus, om ni önskar sitta och arbeta i smågrupper.

Boende

Åre Fjällsätra erbjuder totalt 41 rum. Dessa är fördelade på 1 enkelrum, 4 familjerum och 34 dubbelrum, totalt 92 bäddar. Rummen är personligt inredda med utsikt mot bergen och vår trädgård. Vi har flera balkonger som sträcker sig runt huset, där ni kan mysa i våra härliga utemöbler. Inomhus har vi flera allmänna utrymmen där ni kan sitta och umgås efter middagen. Vid behov av fler bäddar, kan extrasängar enkelt ställas in samt att vi samarbetar med andra aktörer i närområdet.

skidåkaremenyn.JPG
Hotell Åre Fjällsätar Rum standard.JPG

Mat & Dryck

Det finns många duktiga odlare & producenter i området och dessa vill vi samarbeta med i största möjliga mån . Vi tar vara på råvaror från vår trädgård, från skogen, sjön och berget i den största mån det bara går. Så långt det är möjligt är våra råvaror ekologiska.


Följande ingår under en heldagskonferens hos oss:

 • Förmiddagsfika med kaffe/te & smörgås

 • Dagens lunch med stor salladsbuffé, egenbakat bröd & smör, en god förrättsoppa, två huvudrätter, vatten & måltidsdryck, kaffe/te & kaka

 • Eftermiddagsfika med kaffe/te & egenbakat fika

  Tillkommer:

 • Två-rättersmiddag med bröd, smör och bordsvatten
  Det går givetvis också bra att beställa vin, öl, alkoholfri dryck - per glas eller flaska.

  Bar
  I vår reception/bar finns det möjlighet att beställa vin, öl, avec, drinkar, alkoholfria drycker, kaffe & te.

  Frukost
  Vår frukostbuffé består av surdegsbröd från Majas skafferi, goda frallor, ägg, flingor av olika slag, färsk frukt och våfflor med sylt och grädde. Frukost serveras alla dagar kl 07:00 - 10:00. Vid speciella önskemål är det bara att prata med oss, vi är flexibla.

Konferenspaket

Vi har olika typer av konferenspaket. Allt från halvdagskonferenser för den lilla arbetsgruppen till fyra-dagars konferenser för upp till 100 personer. Självklart skräddarsyr vi paketet utifrån era behov.
 

Konferens Åre Fjällsätra.jpg