Trivsamma möten

På hotell Åre Fjällsätra konfererar ni i en lugn och ljuv miljö med utsikt över hela Södra Årefjälen. Vi dukar upp med hemlagad mat, go-fika, konferensmateriel och teknisk support.


Hos oss kan ni välja på olika konferensrum, med plats för 6 - 100 personer.

Hela Åre Fjällsätra
är en mötesplats

Tillsammans i konferenslokalen eller uppdelade i smågrupper.
I solen på verandan eller i skuggan i vårt växhus. Hitta den optimala konferenslokalen här hos oss på Hotell Åre Fjällsätra!

Här har ni även möjlighet att konferera helt ostört, då hela hotellet kan bokas och användas enbart av er. Vi har traditionella konferenslokaler men som konferensgäst har ni då även tillgång till de allmänna utrymmena som finns. Trådlöst internet i form av fiber finns på hela hotellet samt i trädgården.
 

Många väljer att nyttja naturen som konferenslokal antingen genom walk-and-talk eller genom att förlägga mötet i något av våra "uterum" i trädgården.

Åre Fjällsätra byggdes på 1930-talet och har sedan dess varit en mötesplats både för företag och privatpersoner.

Våra konferenslokaler

Vi har tre konferenssalar där det finns projektor, trådlöst internet i forma av fiber (500 mbit), whiteboard, blädderblock, papper, pennor, frukt, något sött & vatten.

Alla våra konferenssalar är handikappsanpassade samt har installerad hörselsling.

På hotellet och i restaurangen finns möjligheten att använda våra gemensamma utrymmen samt veranda och växthus, om ni önskar sitta och arbeta i smågrupper.

Boendet

Åre Fjällsätra erbjuder totalt 41 rum. Dessa är fördelade på 3 enkelrum, 4 familjerum och dubbelrum och 34 dubbelrum, totalt 92 bäddar. Rummen är personligt inredda med utsikt mot bergen och vår trädgård. Vi har flera balkonger som sträcker sig runt huset, där ni kan mysa i våra härliga utemöbler. Inomhus har vi flera allmänna utrymmen där ni kan sitta och umgås efter middagen. Vid behov av fler bäddar, kan extrasängar enkelt ställas in samt att vi samarbetar med andra aktörer i närområdet.

Mat & Dryck

Det finns många duktiga odlare & producenter i området, och dessa vill vi samarbeta med i största möjliga mån . Vi tar vara på råvaror från vår trädgård, från skogen, sjön och berget i den största mån det bara går. Så långt det är möjligt är våra råvaror ekologiska.


Följande ingår under en heldagskonferens hos oss:

 • Förmiddagsfika med kaffe/te & smörgås

 • Dagens lunch med stor salladsbuffé, egenbakat bröd & smör, en god förrättsoppa, två huvudrätter, vatten & måltidsdryck, kaffe/te & kaka

 • Eftermiddagsfika med kaffe/te & egenbakt fika

  Tillkommer:

 • Två-rättersmiddag med bröd, smör och bordsvatten
  Det går givetvis också bra att beställa vin, öl, alkoholfri dryck - per glas eller flaska.

  Bar
  I vår reception/bar finns det möjlighet att beställa vin, öl, avec, drinkar, alkoholfria drycker, kaffe & te.

  Frukost
  Vår frukosbuffé består av surdegsbröd från Majas skafferi, goda frallor frallor, ägg, flingor av olika slag, färsk frukt och våfflor med sylt och grädde. Frukost på vardagar k l07:30 - 09:30. På helger är frukosten öppen kl 08.00-10:00. Vid speciella önskemål är det bara att prata med oss, vi är flexibla.

Våra konferenspaket

Läs gärna mer om våra olika konferenspaket nedan. Självklart skräddarsyr vi även andra konferenspaket utifrån just era behov.
 

 • Facebook Basic Black
 • Black Instagram Icon

Byvägen 86, 837 95 Undersåker, Sweden   |   Tel: 0647 - 305 05   |   info@arefjallsatra.com

© 2020 by Åre Fjällsätra

Skärmavbild 2019-07-09 kl. 15.00.56.png

Vi är en certifierad InfoPoint
och en förlängd arm av
Åre turistbyrå