top of page

Konferens i Åre

Söker du en inspirerande och unik miljö för din nästa konferens i Åre?
Vi på hotell Åre Fjällsätra erbjuder unika och populära möteslokaler för event, kick-off och konferenser. På hotell Åre Fjällsätra konfererar ni i en lugn och ljuv miljö med utsikt över Södra Årefjällen. Vi dukar upp med hemlagad mat, go-fika, konferensmaterial och teknisk support.


Hos oss kan ni välja på olika storlekar på konferensrum, med plats för 6 - 90 personer.

Hur påverkar den nya Pandemilagen grupp-& konferensverksamhet på hotell ?

- läs mer nedan 

sj nattåg åre.jpg
matsalen på hotell åre fjällsätra.JPG
17958456466919670.jpg
Åre Fjällsätra utomhus_smaller.jpeg

Hela Åre Fjällsätra som mötesplats

Tillsammans i konferenslokalen eller uppdelade i mindre grupper.
I solen på verandan eller i skuggan i vårt växthus, hittar ni den optimala konferenslokalen hos oss på Hotell Åre Fjällsätra!

Här har ni även möjlighet att konferera helt ostört, då hela hotellet kan bokas och bli exklusivt bara för er. Trådlöst internet (fiber) finns på hela hotellet samt i trädgården.
 

Många väljer även att nyttja naturen som konferenslokal, antingen genom walk-and-talk eller genom att förlägga mötet i något av våra "uterum" i trädgården.

Åre Fjällsätra byggdes på 1920-talet och har ända sedan dess varit en mötesplats både för företag och privatpersoner från hela världen.

Fjallsatra rum 2018.05.23-5.jpg
Åre Fjällsätra vinter.jpg

Våra konferenslokaler

Vi har fyra konferenslokaler med projektor & duk, trådlöst internet (fiber 500 mbit), whiteboard, blädderblock, papper, pennor och tillgång till skrivare. Vi har även ett par mindre grupprum tillgängliga om en större grupp tillfälligt behöver dela upp sig i mindre lag. Möjligheten finns också att använda våra gemensamma utrymmen i foajén, verandor och växthus när vädret tillåter.

Alla våra konferenssalar är handikappanpassade samt har installerad hörselslinga.


Konferenssal Välliste

Biosittning: 75 personer Skolsittning: 40 st

Konferenssal Romohallen
Biosittning: 90 personer Skolsittning: 45 st

Konferenssum Lillskutan
Biosittning: 20 personer Styrelsesittning: 12 personer

Chambre separé i baren
Styrelsesittning: 15 personer
 

Boende & hotellrum

Hotellrum: 41 rum. Antal bäddar: 98 st
Rummen är personligt inredda med utsikt mot bergen och vår trädgård. Vårda djurrum har egen ingång från framsidan av hotellet, men enkel access ut till trädgården och skogen.
Vi har flera terasser/uteplatser runt om huset, där ni kan njuta i härliga utemöbler. Inomhus har vi flera allmänna utrymmen med soffor och fåtöljer där ni kan umgås efter middagen och på kvällen.

Vid behov av fler bäddar, kan rejäla hotellextrasängar enkelt ställas in de flesta rum Vi samarbetar även med med andra aktörer i närområdet.

Hotell Åre Fjällsätra standard rum_boende.jpg
Restaurangen Åre Fjällsätra.jpg

Mat & Dryck

Det finns många duktiga odlare & producenter i området och dessa vill vi samarbeta med i största möjliga mån. Vi tar vara på råvaror från vår trädgård, från skogen, sjön och berget i den största mån det bara går. Så långt det är möjligt är våra råvaror ekologiska
 

Konferenspaket

Vi har olika typer av konferenspaket. Allt från halvdagskonferens, heldagskonferens, lunch-lunch konferens till fyra-dagars konferenser för upp till 90 personer. Självklart skräddarsyr vi paketet utifrån era behov.

 

Låt oss hjälpa oss mer er konferens!
 

Konferens Åre Fjällsätra.jpg
bottom of page