EJansson_5987.jpg

Det där praktiska

Det är ju alltid saker man funderar över när man ska till ett nytt ställe och vi har börjat lära oss vad ni undrar över så vi har vi försökt att svara på några av era frågor redan i förväg :)
 

 • Först när får vi komma och när måste vi resa?
  Incheckning går bra från kl 16:00 och utcheckning senast kl 11:00.

   

 • Kan man checka in sent?
  Det går jättebra! Om vi inte är på plats när ni anländer, har vi gjort i ordning ett välkomstbrev med er nyckel på receptionsdisken. 

  På grund av Corona, har vi tyvärr inte möjlighet att ha receptionen bemannad så som vi har haft tidigare. Vi hoppas att ni har överseende med detta en tid framöver och slår oss en signal om ni behöver få tag i oss på plats. Vi är max ett telefonsamtal bort! (Wille: 0730446171)

   

 • Var ställer jag min bil? Ni parkerar gratis på den stora parkeringen framför hotellet och sedan gå ni mot huvudentrén för incheckning.  Befinner vi oss inte i receptionen, gå in i restaurangen där någon av oss befinner sig för jämnan eller ring telefonnumret som står på disken 0647-305 05.
   

 • Det finns en bastu inomhus och snart en utomhus :)
  Nu under Corona-tider och under högsäsong, bokar man sin egen 30-minuters slot för varje dag i receptionen mellan kl 15:30 - 21:00
  Under lågsäsong sätter man på bastun själv. Det tar ca 20 minter för den att bli varm efter att man vridit på aggregatet utanför. Här mixar vi tjejer och killar, unga som gamla, så ta med badkläder, bastun ingår i priset. 

   

 • När serveras frukost?
  Under högsäsong serveras frukosten serveras kl 07:30 - 10:00 i matsalen.

  Under lågsäsong har vi ordnat med en do-it-yourself-frukost där vi har ställt fram bröd, goda pålägg, müsli, förer, youghurt, juice, frukt, kaffe/te & varmt choklad. Denna finns redo redan från tidig morgon. 

   

 • Kan man äta middag hos er?
  Ja! Läs vilka tider restaurangen är öppen här, och vad ni kan äta hos oss när restaurangen inte är öppen.

   

 • Finns det en bar? Jajjamän, det finns en bar! Den är öppen så fort personal är på plats.
   

 • Får man dricka det man själv tagit med sig?
  Tyvärr inte. Vi har fulla rättigheter på öl, vin och sprit och detta tillstånd är vi väldigt måna om.

   

 • Får man ha med sig hund?
  Självklart! Djur är varmt välkomna hos oss! Däremot har vi speciella djurrum så ange det när ni bokar om ni inte bokar ett Djurrum direkt här via hemsidan.

   

 • Kan ni hämta oss eller vårt bagage nere på tåget?
  Absolut, slå oss en signal i god tid så ordnar vi självklart det!

Är det något vi ha missat? Let us know! :)

/My & Wille med personal