Det där praktiska

Det är ju alltid saker man funderar över när man ska till ett nytt ställe och vi har börjat lära oss vad ni undrar över så vi har vi försökt att svara på några av era frågor redan i förväg :)
 

 • Först när får vi komma och när måste vi resa?
  Incheckning går bra från kl 16:00 och utcheckning senast kl 11:00.

   

 • Kan man checka in sent?
  Det går jättebra! Om vi inte är på plats när ni anländer, har vi gjort i ordning ett välkomstbrev med er nyckel på receptionsdisken. 

  På grund av Corona, har vi tyvärr inte möjlighet att ha receptionsdisken bemannad så som vi har haft tidigare. Vi hoppas att ni har överseende med detta en tid framöver och slår oss en signal om ni behöver få tag i oss på plats. Vi är max ett telefonsamtal bort! (Wille: 0730446171)

   

 • Var ställer jag min bil? Ni parkerar gratis på den stora parkeringen framför hotellet och sedan gå ni mot hvudentrén för incheckning.  Befinner vi oss inte i receptionen, gå in i restaurangen där någon av oss befinner sig för jämnan eller ring telefonnumret som står på disken 0647-30505.
   

 • Det finns en bastu inomhus. Nu under Corona-tider sätter man på bastun själv. Det tar ca 20 minter för den att bli varm efter att man vridit på agregatet utanför. Här mixar vi tjejer och killar, unga om gamla, så ta med badkläder, bastun ingår i priset. Vår plan var även att nu till våren 2020, renovera och bygga ny bastu i vår trädgård med utsikt rakt ut mot Välliste och Södra Årefjällen, men tyvärr får detta projekt vänta lite till.
   

 • När serveras frukost?
  I juli och augusti, samt vissa helger i september, serveras frukosten serveras kl 08:00 - 10:00 i frukostmatsalen. Övriga dagar serverar vi goda frukostpaket åt alla våra gäster. Önskas frukost andra tider än ovan, gör vi gärna ett gott frukostpaket åt er då med, vilket ni enkelt hämtar i kylen i  matsalen. Där finns även müsli, fröer, nötter, färsk frukt och kaffe/te/varmt choklad att tillgå. Meddela oss innan lunch dagen innan i så fall. 

   

 • Kan man äta middag hos er?
  Just nu i dessa tider har vår kvällsrestaurang stängt. Men vi har gjort iordning i vår matsal så att ni kan ta med er mat, värma och äta på plats.

   

 • Var äter man annars middag i närheten?
  Vår kvällrestaurang är för tillfället stängd pga rådande situation, men det finns en pizzeria i byn, Pizzeria Milano, som är öppen till kl 21:00 alla dagar, samt en ICA-butik som är öppen kl 09:00 - 19:00 varje dag (utom söndag, då des tänger kl 18). Ett tips är också att besöka Undersåkers Charketuributik och plocka med er lite chark & ost, och äta det här i vår matsal. De har öppet måndag - fredag kl 10:00 - 17:00 och lördag 10:00 - 15:00.
  Sedan är det endast 10 min med bil in till Åre by där det finns många fler middagsalternativ. Ni är varmt välkomna att ta med er mat utifrån och värma och äta i vår matsal om ni önskar.

   

 • Finns det bar? Jajjamän, det finns bar! Den är öppen så fort personal är på plats.
   

 • Får man dricka det man själv tagit med sig?
  Tyvärr inte. Vi har fulla rättigheter på öl, vin och sprit och detta tillstånd är vi väldigt måna om.

   

 • Får man ha med sig hund?
  Självklart, djur är varmt välkomna hos oss utan extra kostnad, dock har vi speciella djurrum så ange det när ni bokar om ni inte bokar ett Djurrum direkt.

   

 • Kan ni hämta oss eller vårt bagage nere på tåget?
  Absolut, slå oss en signal i god tid så ordnar vi självklart det!

Är det något vi ha missat? Let us know! :)

/My & Wille med personal

 • Facebook Basic Black
 • Black Instagram Icon

Byvägen 86, 837 95 Undersåker, Sweden   |   Tel: 0647 - 305 05   |   info@arefjallsatra.com

© 2020 by Åre Fjällsätra

Skärmavbild 2019-07-09 kl. 15.00.56.png

Vi är en certifierad InfoPoint
och en förlängd arm av
Åre turistbyrå