COVID-19

Så här arbetar vi utifrån de rekommendationer och direktiv som kommer från både Regering och Folkhälsomyndigheten


Vi värnar om vår egen och er gästers säkerhet och följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och riktlinjer som ständigt uppdateras (läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se). 
 

Vi har stora möjligheter för att ni gäster kan vistas utomhus och avnjuta både mat och dryck på vår härliga terass med utsikt över Södra Årefjällen med Välliste i centrum. Vi har även mycket plats i vår fina trädgård runt huset samt  möjlighet till helt privat på er egen balkong som flera av våra rum har. Vi har också öppnat upp både salongen och andra våningen för att sprida ut er gäster lite mer samt att vi är noga med rekommenderat avstånd.
 

Servering i restaurangen

Vi serverar frukost i matsalen kl 08:00 - 10:00 nu i juli och augusti. Frukosten är utspridd på flera olika stationer än vanligt, just för att undvika trängsel. Man kan också få ett härligt frukpaket som du kan hämta själv från kl 06:00 på morgonen. Till detta går det att själv ta för sig av goda müslivarianter, fröer, nötter och flingor samt göra sin egen presskaffe eller njuta av vårt ekologiska te. Meddela oss senast innan lunch dagen innan om detta önskas.
 

Middag

Just nu i dessa tider har vår kvällsrestaurang stängt. Men vi har gjort iordning i vår matsal så att ni kan ta med er mat, värma och äta på plats.

Var äter man annars middag i närheten?
Här i Underåker finns det en Pizzeria, Pizzeria Milano, som är öppen till kl 21 på kvällarna. Det finns en ICA-butik som har öppet kl 09:00 - 19:00 varje dag. Annars är det bara 10 minuter till Åre som ju har ett fantastiskt restaurangutbud.

 

 

Säkerhet

Vi tar vårt ansvar så vi ber dig att ta ditt!

Vi ber dig att avboka eller omboka om ni känner symptom, har ni träffat någon som insjuknat eller varit sjuk, vi finns kvar och ser fram emot att träffa er senare istället!

Konferens

Funderar ni på konferens eller att boka konferens för en grupp om minst 40 personer så erbjuder vi er att mötas på Åre Fjällsätra privat, utan andra gäster eller varför inte en dag ha ert möte i solen i vårt härliga växthus? 

Lunchfika eller middag serveras utifrån önskemål, maila oss på info@arefjallsatra.com för att se hur just ert möte kan se ut.

Slutligen, vi är så tacksamma för er allas stöttning, återkommande gäster, tålamod och glädje och hoppas på att få många härliga stunder tillsammans med er framöver!

//

Kramar från oss alla på Åre Fjällsätra

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Byvägen 86, 837 95 Undersåker, Sweden   |   Tel: 0647 - 305 05   |   info@arefjallsatra.com

© 2020 by Åre Fjällsätra

Skärmavbild 2019-07-09 kl. 15.00.56.png

Vi är en certifierad InfoPoint
och en förlängd arm av
Åre turistbyrå