COVID-19

Så här arbetar vi utifrån de rekommendationer och direktiv som kommer från både Regering och Folkhälsomyndigheten

Många frågor vi får just nu är om kommer att ha öppet i sommar och svaret är:
YES - från och med den 22 juni har vi öppet igen! 

 

Vi värnar om vår egen och er gästers säkerhet och följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och riktlinjer som ständigt uppdateras (läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se). 
 

Vi har stora möjligheter för att ni gäster kan vistas utomhus och avnjuta både mat och dryck på vår härliga terass med utsikt över Södra Årefjällen med Välliste i centrum. Vi har även mycketplats i vår fina trädgård runt huset samt  möjlighet till helt privat på er egen balkong som flera av våra rum har. Vi har också öppnat upp både salongen och andra våningen för att sprida ut er gäster lite mer samt att vi är noga med rekommenderat avstånd.
 

Servering i restaurangen

Vi serverar numera ett härligt frukpaket som du kan hämta själv från kl 06:00 på morgonen. Till detta går det att själv ta för sig av goda müslivarianter, fröer, nötter och flingor samt göra sin egen presskaffe eller njuta av vårt ekologiska te.

Middag och dryck serveras till bords och vår meny för kvällen är de goda råvaror som kocken har fått tag i under veckan.  Vi erbjuder take away för lunch, middag och frukost

Har ni önskemål eller frågor maila oss gärna på info@arefjallsatra.com så gör vi vårt yttersta för att uppfylla dessa.

Bastun

Vår inomhusbastu är normalt varmt mellan 16.00 - 20:00.00. Önskar ni att hyra bastun privat, går det att göra det på övriga tider, vänligen maila info@arefjallsatra.com för er förfrågan

 

Säkerhet

Vi tar vårt ansvar så vi ber dig att ta ditt!

Vi ber dig att avboka eller omboka om ni känner symptom, har ni träffat någon som insjuknat eller varit sjuk, vi finns kvar och ser fram emot att träffa er senare istället!

Konferens

Funderar ni på konferens eller att boka konferens för en grupp om minst 40 personer så erbjuder vi er att mötas på Åre Fjällsätra privat, utan andra gäster eller varför inte en dag ha ert möte i solen i vårt härliga växthus? 

Lunchfika eller middag serveras utifrån önskemål, maila oss på info@arefjallsatra.com för att se hur just ert möte kan se ut.

Slutligen, vi är så tacksamma för er allas stöttning, återkommande gäster, tålamod och glädje och hoppas på att få många härliga stunder tillsammans med er framöver!

//

Kramar från oss alla på Åre Fjällsätra

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Byvägen 86, 837 95 Undersåker   |   Tel: 0647 - 305 05   |   info@arefjallsatra.com

© 2018 by Åre Fjällsätra

Skärmavbild 2019-07-09 kl. 15.00.56.png

Vi är en certifierad InfoPoint
och en förlängd arm av
Åre turistbyrå