top of page
Sök
  • Skribentens bildMy Ernevi

Boka boende i ÅreAtt boka boende i Åre, Sveriges mest populära skidort, kan vara en spännande och trevlig upplevelse. Visste du att Åre inte bara är en vinterdestination utan även har mycket att erbjuda även under vår, sommar & höst? Några exempel är vandring, Åre Bike Park för mountainbike och downhill, fiske, jakt, klättring, trail running, golf, fantastiska vattenfall, spa och mycket mer. 

Detta är bara några av anledningarna till att vi tycker att Åre är ett väl värt besök även när det inte är vinter här. Givetvis bör ni bo hos oss på Åre Fjällsätra under er vistelse. 

Här är några steg och tips för att underlätta bokningen:

  1. Bestäm dina behov och preferenser:

  • Hur många personer kommer att bo tillsammans?

  • Har ni husdjur ni behöver ta med?

  1. Boka i god tid: - Under högsäsong, särskilt runt jul, nyår och sportlov, är efterfrågan hög. Det är då bäst att boka så tidigt som möjligt för att säkra ett bra boende till ett bra pris. - Var flexibel med datum om möjligt, då priserna kan variera beroende på tidpunkt och period.

  2. Kontrollera avbokningsregler: - Det är viktigt att känna till avbokningsreglerna ifall något oförutsett händer. - Kan man köpa till avbokningsskydd?

  3. Förbered din vistelse: - När du har bokat, se till att du fått en bekräftelse med all nödvändig information om incheckning, utcheckning och eventuell utrustning som tillhandahålls. - Kolla även upp möjligheterna till skiduthyrning, cykeluthyrning, liftkort och andra aktiviteter för att göra din vistelse så smidig och innehållsrik som möjligt. - Om ni reser med tåg, finns det flera bra transportmedel och möjligheter att ta sig runt I Åredalen även utan bil

Att boka boende i Åre kan vara enkelt och smidigt om du följer dessa steg. Med rätt planering kan du se fram emot en fantastisk vistelse i Sveriges bästa skidort, med vackra fjäll, bra skidåkning och mysiga boenden.
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page