top of page

Reception- & Gruppansvarig

Vi söker nu dig som vill arbeta som Reception- & Gruppansvarig på 75% hos oss,
med start runt den 1 december 

 

Tillsvidareanställning på 75%
Start: 1 december 2022 

 

 

Om hotell Åre Fjällsätra

Vi som äger och driver Åre Fjällsätra är Wille & My, vi brinner för skapa ett personligt hotell med bra mat och dryck.

Vi är ett personligt livsstilshotell med 41 hotellrum och restaurang som drivs i en inspirerande entreprenörsanda. Vi har drivit hotellet sedan 2018 och har sedan dess lagt mycket tid och fokus på att renovera hotellet enligt vår vision; Att inte bara vara ett hotell, utan att vara en plats dit du kommer hem, efter en härlig dag på berget och i naturen.

 

Vi har nu kommit till den nivån att vi är väldigt stolta över hotellet och restaurangen och vi vill nu ta nästa steg tillsammans med dig.

 

Vi på Åre Fjällsätra är måna om vår arbetsplats och vi vill skapa en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö.

Vi värdesätter egna initiativ och ansvarstagande, teamwork, öppenhet och ärlighet. Tillsammmans levererar vi en personlig och unik vistelse för våra gäster.

 

Som Reception- och Gruppansvarig hos oss är du ansiktet utåt mot gäst och spindeln i nätet för personalen. Du som person är en vän av ordning och tycker om att ha stenkoll på läget och har ett extra öga för detaljer. Du är glad och positiv och ser lösningar framför problem. I din roll planerar du din egen tid utifrån hotellets beläggning och event. Du är på plats när det händer och tar det lugnare när du ser att det är möjligt.


Att jobba hos oss

Idag består vårt team av totalt 15 personer. Det är ett team som jobbar morgon/förmiddag och ett team jobbar eftermiddag/kväll samt vårt städ och vaktmästeri som är på plats dagtid.

 

En stor del av arbetet kommer att vara på plats i receptionen men också att få ut information till våra olika avdelningar om vad och när som ska levereras och förberedas på plats inför gästernas ankomst. Det är också du som har all kontakt med gäst/kund efter att bokningen har bekräftas.

 

Med den här rollen vill vi avlasta restaurangen som idag tar mycket av receptionsarbetet men också ha en person på plats som har stenkoll på våra bokningar/gäster, från bokning till avresa. Vi vill med den här rollen kunna ge det lilla extra till våra gäster och förbereda personalen ordentligt på vad som komma skall.

 

Hotellet är öppet året runt och verksamheten har olika skepnader beroende på vad det är för säsong. Det innebär att ditt arbete kommer att skifta ut efter det. Rollens arbetsuppgifter skiftar därför mellan administration och att vara en resurs på plats.

 

På sommaren har vi t.ex mest privatgäster och då tar du ett större ansvar i receptionen/incheckningar samt ibland även hjälper till med att avlasta i bar och restaurang med enklare beställningar.

 

På höst/vår har vi mer grupper och då är en stor del av arbetet att vara på plats och ta emot och ta hand om dessa grupper. Allt från konferenser, större middagar, bröllop och andra event. Du koordinerar med de andra avdelningarna och säkerställer att de vet vad de ska göra.

 

På vintern har vi både privatgäster och grupper och då kommer dina arbetsuppgifter anpassas efter det.

 

Välkommen in med din ansökan!
Intervjuer sker löpande och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

 

 

Övrig Information

Anställningens start: 1 December

Ansvarsområden: Bokning, reception, kommunikation, event
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sysselsättningsgrad: 75% på årsarbetstid.

Förmåner: Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder där med tjänstepension och sjukförsäkring.

Arbetstider: Du kommer lära dig att planera din egen tid utifrån säsong och beläggning. Arbetstiderna kommer därmed att skifta.

Tidigare arbetslivserfarenhet: Minst tre års erfarenhet inom hotell & restaurang. Event är även meriterande.

Lön enligt överrenskommelse. Vi är medlemmar i Visita och tillämpar kollektivavtal

Webbplats: www.arefjalllsatra.com

 

 

Välkommen att skicka din ansökan till wille@arefjallsatra.com
Har du några frågor? ring Wille på 0730-446171

bottom of page