Kvälls- & restaurangchef sökes

Vi söker dig som vill arbeta hos oss som kvälls- & Restaurangchef på 75% med start den 28 juni.

 

Tillsvidareanställning på 75%
Start: 28 juni 2021
Arbetstider: Kvällar och helger


Om Hotell Åre Fjällsätra

Åre Fjällsätra är ett personlig hotell med 41 rum som drivs i en inspirerande entreprenörsanda. Vi på Åre Fjällsätra är måna om vår arbetsplats och vi vill skapa en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. Vi värdesätter egna initiativ och ansvarstagande, teamwork, öppenhet och ärlighet. Tillsammmans levererar vi en personlig och unik vistelse för våra gäster. Vår restaurang har plats för upp till 100 sittande gäster. Vårt koncept och mål för både frukosten och kvällsrestaurangen är att ha ’Åres bästa buffé’.


Rollens titel
Kvälls- & Restaurangchef

Rollens omfattning och arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med sex månaders provanställning.
Arbetstiderna är varierande över kvällar och helger, från cirka kl 15.00-16.00 till kl 21.00-22.00 (eller längre om det behövs) fem dagar i veckan.


Rollens innebörd
I rollen som Kvälls- & Restaurangchef hos oss, leder och utvecklar du restaurangen tillsammans med My & Wille, med fokus på att säkerställa en fantastisk upplevelse för våra gäster. I denna roll arbetar du mot ekonomisk lönsamhet och hög gästnöjdhet och kommer att ha personalansvar för 2-4 personer. Som Kvälls- & Restaurangchef är du själv högst delaktig i den dagliga driften och du delar med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Tillsammans med My, planerar du drycken till våra menyer och gör därefter löpande inköp för restaurangen. Ett plus är om du har tidigare erfarenhet från en roll med ansvar och erfarenhet och/eller från eventbranschen. I och med att vi är ett hotell också, innebär kvällschef att du också ska kunna hantera bokningssystemet för att kunna planera restaurangens beläggning och även kunna genomföra in- & utcheckningar. Du är ansiktet utåt och ska kunna hantera gästernas frågor och/eller eventuella klagomål som dyker upp. 

 

Som person är du ansvarstagande, du har ett öga för detaljer och är lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har ett coachande förhållningssätt och gillar att arbeta i ett litet team som kännetecknas av en hög servicenivå. Du känner dig helt bekväm med att följa upp dina kollegors arbetsuppgifter och dagligen ge positiv eller konstruktiv feedback för att säkerställa att restaurangens rutiner följs. 
 

  • Du är positiv, kreativ, ansvarsfull med ett stort engagemang.

  • Du har ansvar för det operativa på plats, vilket också innebär att du själv gör passen i servisen och du är beredd att jobba när och var det behövs.

  • Du trivs bra med att vara i driften bland våra gäster.

  • Du har personalansvar med schemaläggning

  • Du har förmågan att se varje gäst och en vilja att göra denne nöjd.

 

Vi söker dig som:
• Är en ”doer” och har lätt att gå från ord till handling
• Arbetar strukturerat
• Har hög arbetsmoral
• Gillar att göra det lilla extra för våra gäster
• Vill utveckla och inspirera ditt team (ett mindre team)
• Brinner för yrket
• Trivs med att ibland jobba ensam i restaurangen
• Du har ett intresse för mat och vin, eller är mycket intresserad av att lära dig

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personlighet samt att du är en team player. Det är också viktigt att du känner dig trygg med att jobba ensam till och från.

 

Välkommen in med din ansökan!
Intervjuer sker löpande och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

 

Övrig Information

Start: 28 juni

Omfattning: 75% tillsvidareanställning

Placering: Hotell Åre Fjällsätra, Undersåker

Lön enligt överrenskommelse. Vi är medlemmar i Visita och tillämpar kollektivavtal

Webbplats: www.arefjalllsatra.com

 

 

Välkommen att skicka din ansökan till info@arefjallsatra.com eller ring Wille på 0730-446171